bloem

   

Toepassingen van Edula® Zalf

Edula® Zalf is erg geschikt om na chirurgische ingrepen,schaafwonden en andere huidbeschadigingen toe te passen,ook de gekleurde of donkere huid geeft vaak minder hypo / hyperpigmentatie te zien na beschadigingen van deze huid.

Voor de nog steeds toenemende hoeveelheid mensen die last krijgen van huidklachten – ondermeer door uitdroging en overgevoeligheid voor conserveringsmiddelen, wolvetten en andere toegevoegde grondstoffen – kan Edula® Zalf misschien de oplossing zijn.

Enkele voorbeelden van de klachten waarbij Edula® Zalf wordt toegepast zijn: droge en geïrriteerde huid, lichte vormen van eczeem, eerstegraads verbrandingen (door de zon, maar ook door de bestraling van radiotherapie), schaafwonden en insektenbeten.

Edula® Zalf is een vocht vasthoudende, wondhelende en onstekkingsremmende zalf.

Bij de ontwikkeling van Edula® Zalf is vanzelfsprekend géén gebruik gemaakt van dierproeven. Schadelijke kleurstoffen en conserveringsmiddelen zijn niet aanwezig.Edula® Zalf is dermatologisch getest en hypoallergeen. Uit onderzoek en uitgebreide tests is gebleken dat Edula® Zalf lang werkzaam is. Medische publicaties zijn beschikbaar op aanvraag.


Voor meer informatie over de bijzonderheden van littekens en de behandeling ervan:
Zie uitgebreide informatie op de website www.dermatografie.nl